TVONS - Ydinvoimaosaamisen edelläkävijä

TVO Nuclear Services Oy (TVONS) on Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) tytäryhtiö, ja tarjoaa käyttöönne TVO-konsernin laadukkaita, yli 30 vuoden kokemukseen ja ydinvoimaosaamiseen perustuvia asiantuntija- ja kunnossapitopalveluita. Vankka ammattitaito takaa monipuolisen asiantuntemuksen vaativista kunnossapito-, käyttöönotto- ja konsultointiprojekteista. Mittavan ydinvoimatietouden lisäksi TVONSin käytössä on korkeatasoisia erikoislaitteita ja koneita.

Ydinvoimalaitoksen elinkaaren osaajat

Olkiluodon ydinvoimalaitoksen käyttökertoimet ovat kansainvälisesti mitattuna huippuluokkaa, ja energiantuotannon toimintavarmuus onkin vahva näyttö osaamisesta. TVONSin vahvuuksia ovat pitkäaikainen kokemus ja jatkuva kehitystyö.

TVONSin asiakkaita ovat kotimaiset ja ulkomaiset ydinvoimalaitokset, konventionaaliset voimalaitokset ja muu perusteollisuus Suomessa, eri maiden viranomaiset ja EU-komissio. Projekteja ja yhteistyötä tehdään kotimaassa, esimerkiksi Olkiluodossa, ja maailmanlaajuisesti muun muassa Euroopassa ja Venäjällä.

Visio

TVONSin visio on olla kansainvälisesti ja kotimaisesti tunnettu ja arvostettu ydinvoima-alan osaamista tarjoava yritys.

Toiminta-ajatus

TVONSin toiminta-ajatus on lisäarvon tuottaminen asiakkaille tarjoamalla ydinvoimalaitosten koko elinkaareen liittyvää osaamista.

Arvot

TVONSin arvot ovat osaaminen, luotettavuus ja tuloksellisuus.